Consent Preferences

Computerlab voor bedrijven

Van zzp tot mkb, van groot tot klein IT-probleem, alle bedrijven kunnen bij Computerlab terecht. Wij nemen uw ICT-zorgen uit handen. Heeft u zelf geen IT-afdeling? Dan nemen wij deze taak graag op ons en regelen alles. Zo kunt u zich weer richten op uw eigen werk.

Heeft uw bedrijf in deze tijden ineens behoefte aan thuiswerkplekken? Computerlab kan u snel helpen en zorgen dat u remote gewoon verder kunt werken!

ICT oplossingen op maat voor bedrijven

Bij Computerlab kan uw bedrijf terecht voor advies, maar ook voor installatie en beheer. En we kunnen diverse apparatuur leveren en zorgen dat het werkt en blijft werken. Niet alleen betrouwbare ICT is belangrijk voor uw bedrijf, ook veiligheid speelt een grote rol. Graag delen wij onze oplossingen op het gebied van privacy en security. Daarbij kijken we niet alleen naar wat uw bedrijf nu nodig heeft, maar leveren we een oplossing waarmee u klaar bent voor toekomstige groei of krimp. Computerlab denkt mee én vooruit.

Brede kennis en ervaring

Wij werken voor een breed scala aan bedrijven. Van juridische- en zorginstellingen waar veiligheid en privacy van het allergrootste belang zijn-, horecagelegenheden -waar stabiele wifi voor klanten onmisbaar is- tot zzp’ers, die flexibel moeten kunnen werken. Kortom, we hebben brede kennis en ervaring in het inrichten van efficiënte en veilige werkomgevingen die aansluiten op verschillende wensen.

ICT beheer voor bedrijven - Computerlab Haarlem

Zakelijke diensten voor bedrijven:

Advies en implementatie van o.a.

  • Internet aansluiting en (draadloos) netwerk
  • Overstap naar cloud omgevingen zoals Microsoft 365
  • Back-ups en databeheer
  • Beveiliging
  • Inrichting werkplek
  • Inrichting thuis/remote werken
  • Eigen clouddienst of server op kantoor

Leveren en onderhoud van hardware en software
Netwerkondersteuning

Persoonlijke aanpak

Wij zijn een klein bedrijf met een vast contactpersoon. Daardoor bieden wij een persoonlijke aanpak en samen met ons team kunnen we u helpen om binnen uw bedrijf de ICT te verbeteren of opnieuw in te richten. Maar ook wanneer wij niet alle onderdelen van uw ICT beheren, streven we ernaar om u een zo goed mogelijk overzicht te geven van de ICT-omgeving binnen uw bedrijf. Want alleen dan kunt u de juiste keuze maken en is duidelijk wat u kunt verwachten. Het zorgt voor afstemming en voorkomt dat verschillende ICT’ers langs elkaar heen werken of dubbel werk doen.

Transparante documentatie

We gaan niet zomaar aan de slag, uw hele systeem wordt gedocumenteerd. Op een manier die u en uw systeembeheerders begrijpen. Zo heeft u altijd inzicht in onze werkzaamheden en de werking van uw systeem. Dit garandeert continuïteit van het beheer en de bedrijfsvoering. En u bent niet afhankelijk van ons als leverancier.