Consent Preferences

Covid-19

In deze tijden krijgen we allemaal te maken met toch een hele vreemde situatie voor ons allemaal. Om u toch zo goed mogelijk te kunnen helpen heeft Computerlab een aantal specifieke diensten, speciaal om u nu toch zo goed mogelijk door te kunnen laten werken. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook onze gebruikelijke service, alleen nu met een beetje meer afstand!

Computer beveiligingsscan

Werkt u ineens thuis vanaf uw eigen privé laptop en weet u niet zeker of die wel up-to-date en veilig is? Dan bieden wij een gratis snelle veiligheidsscan aan, waarin wij in 10-15 minuten een inschatting kunnen maken van uw computer en u kunnen adviseren of u grote risico’s loopt. Wij kunnen dit gewoon remote voor u doen, maar u kunt natuurlijk ook uw computer bij ons langsbrengen als dat uw voorkeur heeft!

Laptop huur

Heeft u geen goede werkplek om thuis van te werken? Dan biedt Computerlab u nu de mogelijkheid om tijdelijk een laptop te huren (vanaf €70,- per maand). Wij bieden een range aan modellen en verschillende opties voor de geïnstalleerde software. Voor alle door ons aangeboden computers geldt dat ze vers geïnstalleerd zijn en voorzien van antivirus software, zodat u zeker weet dat u veilig kunt werken! Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om een nieuwe of refurbished laptop bij ons aan te schaffen die wij ook naar uw wensen kunnen installeren.

Vanaf afstand inloggen op kantoor

Wilt u liever thuis werken, maar moet u inloggen op kantoor? Wij kunnen u helpen met verschillende oplossingen waarbij we vaak gewoon gebruik kunnen maken van de al bestaande hardware, of anders met een kleine aanpassing dit voor u kunnen regelen. Om u precies te kunnen bieden wat u nodig heeft kijken wij naar uw specifieke situatie en offreren wij u dan vrijblijvend een oplossing op maat, die wij snel kunnen implementeren!