Consent Preferences

Computerhulp aan huis

Particulieren Computerhulp aan huis nodig? Computerlab komt ook bij u thuis. Werkt uw laptop of pc niet goed? Heeft u het idee dat er een virus op uw computer zit? Of heeft de printer kuren? Bel gerust Computerlab voor hulp en advies. We lossen uw problemen op en zorgen dat we u zonder vraagtekens achterlaten. IT lijkt vaak ingewikkeld, maar wij leggen graag in begrijpelijke taal uit wat we doen en waarom. Dat is wel zo prettig!

Computerhulp aan huis, wat u kunt verwachten

Computerhulp aan huis nodig dan belt u Computerlab. En dan krijgt u altijd Berend aan de lijn. Hij is uw contactpersoon en degene die langskomt. Samen kijken we wat uw vraag of probleem is en wat daarvoor de beste oplossing is. Soms heeft u nieuwe apparatuur nodig, soms is een aanpassing voldoende. Kosten spelen ten slotte ook een rol. Daarom leveren we ook zeer betaalbare tweedehands (refurbished) laptops. Uiteraard krijgt u vooraf een duidelijke offerte.

Direct aan de slag

En dan is ie er… die mooie nieuwe pc, laptop of printer. En dan … Bij Computerlab Haarlem leveren we nieuwe apparatuur niet zomaar af. We gaan pas weg als het ook werkt. En degene die bepaalt of iets werkt, bent u! Want, wat voor ons als IT’ers logisch is, hoeft dat voor u helemaal niet te zijn. Daarom leggen we uit wat we doen en waarom. We installeren de software, koppelen de wifi en sluiten de printer aan. Zodat u direct aan de slag kunt!

Veilig en beschermd

We zorgen ervoor dat uw apparatuur en werkplek veilig en goed beschermd zijn. Bijvoorbeeld door een apart wifi-netwerk voor gasten aan te leggen. Ook kunnen we een eigen thuiscloud leveren, waarmee u uw bestanden veilig thuis bewaard, maar wel overal kan openen. En waarmee u de controle houdt over uw privacy, in plaats van deze ‘overgeeft’ aan Google of Dropbox. En, gaat u op vakantie? Dan zet u
uw cloud gewoon uit. Ingewikkeld? We leggen het graag persoonlijk uit.

Diensten, o.a.

  • Leveren van apparatuur, zoals computers, laptops
    (ook refurbished!), printers
  • Installatie software
  • Reparatie en onderhoud van uw apparatuur
  • Inrichten complete en veilige thuiswerkplek
  • Aansluiten en beveiligen internet / wifi
  • Automatische back-ups (kopieën)